Buurtweb Wijdschild.nl Gorinchem

www.wijdschild.nl doelstelling

Beste buurtbewoners,
Onlangs hebben we onder genot van een bakkie koffie vergaderd over de opzet van ons buurtweb www.wijdschild.nl. Doel van de site zal primair zijn de krachten en energie van de Wijdschild bewoners te bundelen

De website is de kapstok en communicatiekanaal van en voor de wijdschildbewoners, en ondersteunt zo uw initiatieven en ideeen in de breedste zin van het woord. 

Denk bijvoorbeeld eens aan een gezamelijke aanvraag bij de gemeente voor een balkonuitbreiding of serre. Of misschien is uw dak aan vervanging toe, en kunnen we groot onderhoud gezamelijk laten uitvoeren .... etc. Of u heeft het plan iets te organiseren en kunt nu dus langs deze weg gemakkelijk in kontakt treden met de "buren"  in de wijk.

Balkon uitbreiding

U kunt zich (gratis) als gebruiker registreren, en ontvangt dan periodiek de nieuwsbrief en kunt actief deelnemen aan het Wijdschild Forum.

Via het forum wisselt u inter-actief ervaringen, tips en wetenswaardigheden uit met medebewoners. De diverse onderwerpen in het forum worden beheerd door een zgn. moderator. Die ziet toe op, en promoot het onderwerp. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar mede bewoners die enthousiast en actief mee willen werken, en via de site een bepaald thema beheren zoals "balkonnen"; "CV-ketels" ; "Tuin" ; "Huisdieren"; "Oppas" ; "Veiligheid" ; etc.. Samen vormen wij Team Wijdschild. Kent u iemand of bent uzelf iemand die hier graag voor in aanmerking wil komen? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertelt u ook uw buren van de site in oprichting wijdschild.nl ? Komt u ook Team Wijdschild versterken ?

 

groeten van,
Mascha Keasberry, Gemma Biesheuvel , Ivanka Petra,  Barbara Klijn, Ruud van den Bogerd, Murphy Lodder, Hans van Mourik en Rens de Groot. 

{mospagebreak}

Wij doen ons best om de informatie en website zo duidelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Het aantal bijdrage's op de site is nu nog beperkt, echter verwachten wij dat dit door uw aktieve bijdrage gaat groeien en "bloeien". Uw wensen kunt U kwijt per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en natuurlijk ook tijdens de nieuwjaars bijeenkomst op maandag 16 Januari 2006 om 20:00 uur in de Jenaplan school, Traverse 18 Wijdschild. Dus graag tot ziens !