Buurtweb Wijdschild.nl Gorinchem

Markante Wijdschildenaar

Paul Grootveld 65 jaar

Meest bekende man uit Wijdschild is ongetwijfeld Paul Grootveld. Paul staat beter bekend als Paul die senioren met de Plus-taxi op dinsdag naar de supermarkt  brengt (en weer terug) of Paul van de Klussendienst.

 

Paul is vorige week 65 geworden en werd door collega's en belangstellenden in het zonnetje gezet op de afdeling van team Wijkbeheer. Hij werd ontvangen met koffie en gebak en cadeaus. Dit werd vast gelegd door de razende reporter van wijdschildbode.

 

 

Lees meer: Paul Grootveld 65 jaar

Wijk bewoner Gerard Broekman exposeert

De nieuwe tentoonstelling in de Kruitmagazijnen draait om Kunst als ambacht – ambachtelijke kunst. Van 1 september t/m 14 oktober exposeert beeldend kunstenaar Gerard Broekman uit Gorinchem met objecten van hout, metaal, klei en kunststof.
De expositie toont een overzicht van het werk van Gerard, vanaf de jaren zeventig tot nu. Aanvankelijk werkte hij met klei, metaal en kunststof, nu vooral met hout. Met gedraaide elementen stelt hij zijn objecten samen. Zijn inspiratiebronnen zijn divers.

Lees meer: Wijk bewoner Gerard Broekman exposeert

Natasha van Dalen - de vrouwelijke eigenschappen in onze leiders

Natascha van Dalen

Natasha van Dalen houdt geen pleidooi voor vrouwen op hoge posities, maar wel voor de vrouwelijke eigenschappen in onze leiders. PHOTO GRAFFIT

GORINCHEM – Natasha van Dalen zal de kandidatenlijsten met genoegen hebben opengeklapt voor de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Acht Gorcumse partijen, vier vrouwelijke lijsttrekkers. In haar onlangs verschenen boek ‘De vrouw in mij kan het beter’ beschrijft ze het beeld van de nieuwe, succesvolle leider: iemand die mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in zich verenigt. Natasha van Dalen is organisatieadviseur en interim-manager en heeft daarnaast een eigen praktijk voor persoonlijke en relatiebegeleiding, aan huis in Wijdschild.

 

Lees meer: Natasha van Dalen - de vrouwelijke eigenschappen in onze leiders